ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ
- проводити аналіз ринку на предмет альтернативних постачальників;
- здійснювати підбір постачальників під описані критерії та вимоги;
- проводити тендери;
- підтримувати операційну діяльність постачання інгредієнтів на РЦ та в ТТ, з точки зору ціноутворення та безперебійності виконання договірних умов та займатися роботою з претензіями;
- розробляти, презентувати та виконувати програми закупівель на рік.
ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ
- вища освіта;
- досвід роботи у закупівлі продовольчої групи товарів від 2-ох років (підмережі/виробництва);
- математичний склад розуму;
- наявність досвіду у веденні переговорів;
- високий рівень комунікації та ділового спілкування, вміння переконувати, самоорганізація, структурованість, уважність.