Регіональний операційний менеджер

Регіональний операційний менеджер

  • Місто Львів
  • Місце праці вул. Героїв УПА, 72
  • Зайнятість повна

Повне управління кількома ресторанами регіону (9-11 закладів).

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ'ЯЗКИ 

  1. проводити тематичні навчання команд ресторанів, що спрямовані на підвищення рівня сервісу, гостинності, методів активних продаж
  2. аналізувати ступінь досягнення основних фінансових показників ресторанів
  3. контролювати та координувати етапи своєчасного усунення недоліків. Аналізувати існуючі процеси та ініціювати внесення змін у внутрішні процедури та стандарти роботи ресторанів спрямованих на підвищення рівня сервісу та гостинності, автоматизації процесів
  4. стимулювати підвищення продаж через організацію робочих процесів відповідальних ланок працівників на підзвітних ресторанах
  5. брати участь у відкритті нових ресторанів в межах підзвітної території. Проводити навчання нових керівників 
  6. брати участь у співбесідах та погодженні кандидатів
  7. ініціювати зміни в нормовані витрати ресторанів, господарське управління запасами. Координувати обов’язки керівника ресторану, ставити завдання та перевіряти якість виконання
  8. перевіряти дотримання санітарних норм, стандартів обслуговування, якості ведення обліку ТМЦ 
  9. організовувати адміністративно-операційну діяльність в межах підзвітних ресторанів

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

  1. освіта: вища
  2. досвід роботи на посаді керівника мережі ресторанів або мережі магазинів чи супермаркетів
  3. наявність власного автомобіля
  4. розвинені управлінські навички, бажання розвиватися у ресторанній справі
  5. розуміння ресторанного бізнесу та конкурентів
  6. інноваційність, комунікабельність


Ольга Безпалюк
ЗАЯВКА НА ВАКАНСІЮ
Поділитись