200 тисяч обідів щомісяця: сервіс корпоративного харчування від ОККО набирає розмаху
06.09.2018

200 тисяч обідів щомісяця: сервіс корпоративного харчування від ОККО набирає розмаху

Мережа ОККО забезпечуватиме обідами працівників ще одного великого підприємства України. Угоду про надання послуг із корпоративного харчування нещодавно укладено з компанією Nemiroff. Зараз кухарі ОККО готують уже приблизно 200 тисяч корпоративних обідів щомісяця. До кінця року планується наростити цей показник щонайменше на 20%.

«Пропрацювавши перший рік на ринку корпоративного харчування, ми переконалися, що це перспективний бізнес-напрямок, але й дуже непростий. Під кожне нове підприємство потрібно вибудовувати процеси по-новому, враховуючи особливості кожного конкретного об’єкта. Нюансів дуже багато – від наявності і площі кухні, до робочого графіка працівників, регіональних відмінностей у меню та особливих побажань замовника,розповідає керівник ресторанного напрямку мережі ОККО Андрій Янчук.Але якщо наші клієнти, розвиваючи свій бізнес в Україні, активно звертаються до ОККО, значить, нашій команді вдається виконувати ці вимоги».

Нагадаємо, що на сьогодні клієнтами ОККО  у сфері корпоративного харчування вже є такі компанії, як «Електроконтакт Україна», «Фуджікура Аутомотів Україна» та гіпермаркети «Ашан». Обсяги співпраці з ними постійно ростуть. Так, наприклад , співпрацю з компанією «Фуджікура Аутомотів Україна» мережа ОККО розпочинала з обслуговування одного заводу у Львові. Але коли компанія запустила нове виробництво у Вінницькій області, то уклала угоду на забезпечення корпоративними обідами й працівників нового підприємства. 

Так само розвивалося партнерство і з компанією «Електроконтакт Україна». Спочатку ресторанний напрямок ОККО годував один завод цієї компанії на Львівщині, а зараз обслуговує ще два недавно відкритих – у Золочеві та Перемишлянах. Зі Львова розпочиналася співпраця мережі ОККО у сфері корпоративного харчування і з мережею «Ашан», а зараз вона поширилися на 13 гіпермаркетів цього бренду по всій Україні.  

У рамках проекту корпоративного харчування ресторани мережі ОККО не тільки готують повноцінні й різноманітні обіди, а й можуть організувати роботу лінії роздачі у приміщенні замовника. Якщо ж такої технічної можливості немає, тоді страви надаються у зручних ланч-боксах. За бажанням клієнта доставка їжі може відбуватися у 2-3 зміни.

Завдяки сервісу корпоративного харчування від ОККО тисячі українських працівників отримують сьогодні більше зручностей і комфорту на своїх робочих місцях. Водночас сама мережа ОККО уже створила понад 200 нових робочих місць під цей напрямок своєї діяльності.

Поділитись