7200 порцій кави від «ОККО» збадьорили IT Weekend Ukraine
26.09.2016

7200 порцій кави від «ОККО» збадьорили IT Weekend Ukraine

Понад 1000 учасників конференції IT Weekend Ukraine 2016, яка 17 вересня зібрала в столичному виставковому центрі «Парковий» провідних IT-фахівців з України та світу, протягом всього дня насолоджувалися фірмовою кавою від смачної заправки. Ароматні напої зі 100% арабіки та натурального молока для гостей заходу готували кращі бариста мережі АЗК «ОККО». Загалом було випито близько 7200 порцій кави, тож цей IT Weekend з певністю можна назвати суперкавовим.

«Навіть судячи з кількості випитої кави, можна зробити висновок, що вона точно припала до смаку представникам ІТ-сектору, - розповідає керівник ресторанного напрямку мережі «ОККО» Андрій Янчук. – Ми почули не один вдячний відгук від кавоманів, які високо оцінили як майстерність приготування, так і відмінний смак нашої 100% арабіки. Особливо дивувалися іноземні учасники та спікери, коли дізнавалися, що таку ж досконалу каву можна випити на будь-якому з 400 АЗК «ОККО» по всій Україні». 

За словами Андрія Янчука, успішна участь в IT Weekend Ukraine 2016 стала можливою завдяки тісному партнерству з кавовим експертом Coffee Solutions Factory, що надає комплексні рішення для кавового бізнесу. Ця компанія не тільки постачає ароматну арабіку на «ОККО», а й забезпечує мережу сучасними кавовими машинами – Reneka і Melitta. Перші з них – це професійне обладнання від французького виробника, з яким працюють досвідчені бариста в ресторанах мережі. При цьому лінійка Melitta представлена на «ОККО» суперавтоматичними машинами, які  поєднують у собі передові технології з німецьким педантизмом і точністю. Унікальність цих кавомашин Melitta полягає в тому, що вони повністю повторюють дії професійних бариста, тільки роблять це автоматично і дуже швидко, а головне – стабільно якісно та смачно. Під час IT Weekend Ukraine 2016 гості заходу могли протестувати обидві марки кавових машин, насолоджуючись як приготовленими самостійно напоями, так і від професійних бариста мережі смачних заправок.

Серія конференцій IT Weekend була започаткована 5 років тому. Вона проводиться у різних містах України, а з 2016 року і за її межами. Організатором цих заходів є найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням – SoftServe. У рамках IT Weekend традиційно відбуваються лекції і майстер-класи за участі авторитетних галузевих експертів, а також нагороджуються кращі ІТ-фахівці.

Поділитись