Go green: У мережі ресторанів «A la minute» встановлено поштучні диспенсери для паперових серветок
23.08.2011

Go green: У мережі ресторанів «A la minute» встановлено поштучні диспенсери для паперових серветок

У мережі ресторанів «A la minute» встановлено поштучні диспенсери для серветок. Вони дозволяють суттєво зменшити надмірне споживання паперу та, відповідно, зайве утворення відходів.

«У мережі «ОККО» та, відповідно, ресторанах «A la minute» програма Go green діє вже з 2008 року. Ми постійно прагнемо до зменшення об'єму відходів та раціональнішого використання ресурсів на усіх ділянках і процесах, – розповідає директор ТОВ «Террін» Андрій Янчук. – Раніше розхід паперових серветок був надзвичайно великим, а в результаті усі вони в кінці опинялися у смітті. Звичайно, щоб наша діяльність була безпечною для довкілля, потрібно докласти багато зусиль. Але комплексне вирішення цієї проблеми складається з ось таких дрібних кроків».

Нові поштучні диспенсери із закликом берегти довкілля у найближчі дні будуть встановлені у всій мережі ресторанів «A la minute», а також у першому ресторані італійського формату «Pasta Mia», що наприкінці липня відкрився у Рівному.
Поділитись