ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ
- виконувати бюджетні показники по визначеній категорії товарів та продуктів (кава/чай);
- управляти та розвивати асортимент кавових напоїв, чаю, холодних напоїв на основі кави та чаю;
- впроваджувати нові продукти в мережу АЗК;
- працювати з міжнародними партнерами щодо підбору обладнання та його подальшої закупівлі відділом закупівель;
- контролювати витрати на сервіс (обслуговування кавомашин).
ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ
- розуміння українського ринку кави та напоїв, розуміння конкурентного поля;
- аналітичне мислення та розуміння основ категорійного менеджменту - АВС-аналіз, собівартість, ціноутворення, маржинальність категорій;
- досвід роботи з проєктами;
- знання англійської мови - бажаний середній рівень +;
- впевнений користувач базових програм MC Office.