Легка і соковита кулінарна Азія в літньому меню ресторану Meiwei
13.07.2016

Легка і соковита кулінарна Азія в літньому меню ресторану Meiwei

Азія – це не лише ідеальне місце для довгоочікуваної відпустки, фото на екзотичних пляжах і насолоди освіжаючими коктейлями на березі океану, а й можливість зробити безліч несподіваних кулінарних відкриттів. У київському ресторані паназійської кухні Meiwei мережі смачних заправок «ОККО» представили нові позиції з літнього меню, тож тепер у пошуках легкої та соковитої кулінарної Азії не обов'язково залишати межі столиці, а досить заїхати на Новокостянтинівську, 4а.

Починаючи з липня в смартфуді нового покоління Meiwei можна ситно поснідати окремими ранковими пропозиціями, насолодитися смачним ланчем із уже улюблених страв з вок-меню або традиційних супів, доповнивши їх новими літніми салатами, і відпочити після роботи за келихом вина або пива в поєднанні з вечірніми спец-пропозиціями.

З 6:00 до 12:00 окрім страв з основного меню діє ще спеціальна сніданкова. В залежності від уподобань можна обрати ситних тайський омлет з овочами і куркою (або тільки з овочами), один з трьох видів соу-сендвічів – з качкою і апельсинами, телячим язиком чи овочами з горіховим соусом (ідеальний варіант для вегетаріанців), а також авторське печиво власного приготування – м'ятне з шоколадом або цитрусове з імбиром, котре стане смачним доповненням до ароматної ранкової кави зі 100% арабіки.

Одним з головних хітів літнього меню вже встиг стати фіш-бао-бургер, який розширив асортимент існуючих авторських інтерпретацій на популярну тему бургерів. Новинка являє собою приготовлену на пару китайську булочку бао з азіатським фіш-кейком, соусом каррі та огірками кімчі.

Салати в літньому меню взяли курс на максимальну соковитість і свіжість. Вегетаріанців порадує салат з тофу і овочами, улюбленець багатьох відвідувачів ям-вун-сен тепер представлений в більш легкій інтерпретації з куркою, крім цього з'явився легкий тайський салат зі свіжих овочів з грибами-вок, а поціновувачам незвичайних смакових поєднань варто спробувати теплих салат зі шпинату під устричним соусом.

У пошуках незвичайної смачної прохолоди варто звернути увагу на нові десерти – тут представлені 3 авторських види морозива – зелений чай з пряними горіхами, імбирне з китайською сливою лічі та кокосове з шоколадною крихтою, а також спрінг-роли з бананом, які подаються з кокосовим морозивом. Освіжаючі лимонади власного приготування доповнилися новим грейпфрутовим тоніком з лемонграсом і тонізуючими напоями з Таїланду з манго, лічі, кокосом, алое вера або маракуйєю.

Окрім цього з 18:00 діє вечірня пропозиція: знамениті азійські шашлички на бамбукових шпажках – курячий сатай, що подається з горіховим соусом, і рисові чіпси зі смаком креветок – можна насолоджуватися в якості смачного доповнення до пива або як самостійною закускою.

Страви сезонного меню, як і практично всі позиції з основного, можна замовити з собою, не виходячи з машини, скориставшись зручним і звичним для жителів мегаполісу сервісом Drive.

За всіма оновленнями ресторану Meiwei стежте на офіційній сторінці в Facebook.

Поділитись