Нова випічка на «ОККО»: більше смаків, більше вибору
25.03.2016

Нова випічка на «ОККО»: більше смаків, більше вибору

Для багатьох автомобілістів стало доброю традицією й запорукою вдалого дня заїхати зранку на АЗК «ОККО» на свіжий круасан із ароматною кавою. Прагнучи постійно пропонувати своїм гостям смачні новинки, з кінця березня фірмова випічка мережі «ОККО» представлена оновленим асортиментом, посмакувати яким можна на 160 автозаправних комплексах по всій Україні.

Тепер у кафе на «ОККО» можна насолодитися не лише улюбленою класикою – французьким круасаном, але й замовити новинки – круасан з пломбіром чи шоколадом, або ж відкриту слоєну булочку деніш із вишнею чи з яблуком та корицею. Тісто для усіх перелічених виробів виготовляється за французькими технологіями, що дозволяє зробити його водночас повітряним і хрустким. Для начинок використовуються тільки натуральні імпортні складники, що в сукупності й формує неповторний смак випічки на «ОККО».

«Ми поставили перед нашими кондитерами-технологами амбітне завдання – створити продукт, який за рецептурними характеристиками відповідав би усім еталонам класичної французької випічки, а за смаковими відчуттями сприймався б як продукція домашньої пекарні, щойно вийнята з печі. Судячи з того, що буквально з перших днів запуску нова випічка вже користується неабиякою популярністю, особливо у поєднані зі 100% арабікою, робимо для себе висновок, що наші старання не були марними й заслужили високу оцінку гостей АЗК», - коментує Оксана Джус, керівник управління мережі кафе на «ОККО».

Поділитись