«ОККО» розширює пропозицію органічної продукції
23.06.2016

«ОККО» розширює пропозицію органічної продукції

Якщо хтось ще й досі вважає, що автомобільні поїздки і здорове харчування – речі несумісні, «ОККО» переконує у протилежному. У магазинах мережі завжди є широкий вибір продуктів здорового й органічного харчування. Протягом червня він істотно поповнився новинками від закордонних та українських виробників. Тепер на «ОККО» ще більше продуктів не тільки корисних та смачних, а й досить рідкісних для українського ринку.

На 30 найбільш потокових заправках мережі асортимент поповнився органікою із Франції – сертифіковані безглютенові хлібці від торгової марки Le Pain des Fleurs, печиво від ТМ Bisson та кус-кус миттєвого приготування від ТМ Primeal. Хлібці мають широку смакову гаму (гречка, цибуля, горіх Чуфа, інжир), чудово втамовують голод і є ідеальною основою для легких бутербродів. Наприклад, їх можна поєднувати із вегетаріанськими ковбасками чи сосисками від ТМ VeggiSmile, VeggiBistro (Монако) – ще однією новинкою на «ОККО». У їх складі немає жодного інгредієнта тваринного походження.

У якості органічного напою можна вибрати німецький ферментований сік від ТМ EOS. Морквяний, буряковий, овочевий, томатний, ревеневий чи сік із квашеної капусти – жоден з них не містить цукор, інші підсолоджувачі, хімічні консерванти, барвники чи генетично модифіковане насіння. Також на полицях магазинів з’явився український сік Organic Juice від ТМ Galicia. В ньому максимально збережені природні вітаміни і мікроелементи. Сировина, яку використовують для Organic Juice, відповідає міжнародним стандартам Bio, Eco, Organic.

Для любителів солодкого «ОККО» пропонує поєднати вже згадане печиво Bisson з органічним рослинним молоком чи десертами від ТМ Ecomil і Naturgreen (Іспанія). В магазинах мережі представлене класичне пісочне печиво і його різновиди з яблуком і журавлиною, карамеллю, каштанами. Випікається воно за традиційними французькими рецептами суто з натуральних складників, вирощених за правилами біоземлеробства. Іспанське органічне молоко та десерти виготовляють із сої, мигдалю, рису, кокосу чи фундука. Вони не містять лактози, молочного білка, глютену чи цукру. Вживати їх можна як самостійний напій, у поєднанні з чаєм або кавою, а також використовувати в приготуванні кулінарних страв.

Також українські новинки в сегменті здорової їжі на «ОККО» представляють торгові марки Onuka і Bob Snail. Перша виробляє гречане й кукурудзяне безглютенове печиво, батончики із сухофруктами (горіх-яблуко, горіх-диня, горіх-кокос), гранолу, медово-малиновий, шоколадний, смородиновий муси. Сьогодні товари від Onuka можна зустріти на 110 АЗК «ОККО» по всій Україні. І майже на всіх автозаправних комплексах мережі продаються оригінальні фруктові цукерки Bob Snail зі смаком яблука, яблука з гарбузом чи яблука з грушею. Для їх приготування використовуються тільки фрукти, а за рахунок технологій низькотемпературної обробки в Bob Snail максимально збережені природні вітаміни. Дітям в цукерках подобається не лише смак, а й форма , котра нагадує стилізовану равликову хатку.

Поділитись