Регіональний керівник напрямку кафе та ресторанів

Регіональний керівник напрямку кафе та ресторанів

  • Місто Львів
  • Місце праці м. Львів
  • Зайнятість повна

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ

  1. постійно шукати та використовувати резерви для зростання продажів кафе на АЗК у закріплених регіонах;
  2. аналізувати дані, готувати пропозиції щодо збільшення продажів і оптимізації витрат;
  3. ініціювати та організовувати активності для підвищення прибутковості, мотивувати команди АЗК на досягнення кращих результатів;
  4. впроваджувати нові продукти: координувати запуск, навчати персонал, моніторити ефективність;
  5. забезпечувати виконання бюджетних планів продажів та маржі, мінімізувати некондиції;
  6. контролювати якість продукції (їжа, кава), дотримуватись технологічних процесів та санітарних норм;
  7. проводити оперативне планування, підвищувати ефективність роботи підрозділів;
  8. планувати потребу в інгредієнтах, контролювати залишки та інвентаризацію;
  9. контролювати технічний стан обладнання, забезпечувати оновлення або заміну;
  10. створювати комфортні та безпечні умови праці для персоналу.

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

  1. вища або незакінчена вища освіта;
  2. досвід у продажах, роботі з тендерами, документами, розуміння бухгалтерського обліку — буде перевагою;
  3. впевнений користувач MS Office;
  4. навички підготовки комерційних пропозицій, рахунків, договорів;
  5. комунікабельність, уміння вести переговори;
  6. багатозадачність, стресостійкість, цілеспрямованість, відповідальність;
  7. уміння працювати в команді, неконфліктність і гнучкість у підходах.


Кароліна Дроцюк
ЗАЯВКА НА ВАКАНСІЮ
Поділитись