Ресторани A la minute запрошують на суп із кокосовим молоком та інші новинки літнього меню
23.05.2017

Ресторани A la minute запрошують на суп із кокосовим молоком та інші новинки літнього меню

Мережа ресторанів A la minute, що працюють на 32 АЗК «ОККО» по всій Україні, традиційно до теплого сезону оновила меню. Починаючи з травня, гості можуть спробувати як літні страви традиційної кухні, так і нові гастрономічні несподіванки.

Любителям кулінарних експериментів в A la minute пропонують скуштувати кукурудзяний суп з кокосовим молоком. Його ніжний та дещо екзотичний смак вдало контрастує з хрумкими паличками грісіні, які додаються до страви. Цей суп дуже популярний у Тайланді, Китаї та деяких інших країнах Південно-Східної Азії. Але в мережі A la minute переконані, що й для тисяч українців, які спланують свої зупинки через смачні заправки «ОККО», він стане справжнім гастрономічним відкриттям сезону. Натомість свіжий та ситний зелений борщ стане чудовим варіантом першої страви для тих, хто надає перевагу більш традиційній кухні. Ароматний щавлевий борщ, котрий так люблять українці у весняно-літній сезон, в ресторанах A la minute подається із вареним яйцем та порцією густої сметани.

Сезонні новинки з’явилися і в салатному меню. Шанувальникам більш класичних смаків рекомендуємо спробувати легкий та свіжий весняний салат з молодої капусти, редиски та сиру. Найкраще смакує з традиційною українською сметаною. Для новаторів – салат з в’яленою свининою та бринзою. Це гармонійний мікс ніжної сирокопченої свинини, що просто тане в роті, свіжого листя салату та соковитої солонуватої бринзи.

В деяких ресторанах A la minute (на найбільш потокових АЗК) можна замовити ще один салат, котрий порадує особливих гурманів – з куркою та авокадо. Це неймовірна гра смаків, де поєдналися грильоване куряче філе, ароматна свіжа полуниця, екзотичне ніжне авокадо, соковитий шпинат та салат Айсберг, приправлені авторським кунжутним соусом. До салатів чи гарніру чудово підійдуть підсмажені до хрумкої скоринки пікантні крильця або ж апетитна та соковита куряча гомілка.

Із собою в дорогу ніколи не завадить прихопити 1-2 паніно від A la minute – наприклад, з куркою чи свининою теріякі. Другий варіант вирізняється пікантним, дещо гоструватим смаком з нотками Азії. Ніжні, солодкувато-солонуваті підсмажені шматочки свинини теріякі гармонічно відтіняються соковитою маринованою морквою та свіжим листям салату Айсберг. Або ж можна спробувати паніно із куркою, особливого смаку якому додає ніжний вершковий сир, свіже хрумке листя салату, соковитий помідор та пікантно-гоструватий імбирний соус. Коли закортить зробити паузу в поїздці та перекусити, обидві новинки – ідеальний варіант.

Щоб відчути наближення літа буквально на смак, варто замовити в ресторані A la minute шматочок пирога з сезонними фруктами. Хрумке пісочне тісто з ніжною вершково-сирною начинкою та соковитими сезонними ягодами ідеально смакує із фірмовою кавою, а особливо із холодними коктейльними новинками – капучино фредо, кавою гляссе або банановим какао.


Поділитись