Технолог харчового виробництва

Технолог харчового виробництва

  • Місто Київ
  • Місце праці вул. Пилипа Орлика, 24/1
  • Зайнятість повна

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ

здійснювати ведення мережі ресторанів та кафе з виготовленні асортименту страв та контроль за показниками food coast, маржі та технологічними процесами (якість страв, навчання персоналу, технологічні карти тощо);

здійснювати контроль якості вхідної сировини та готової продукції;

здійснювати проробку нових інгредієнтів, як для товарів-замінників, так і для оптимізації витрат;

вести технологічні карти напівфабрикатів;

здійснювати проробку нових страв чи напівфабрикатів з виробництва та їх презентацію бізнесу;

надавати рекомендації щодо обладнання, яке потрібно закупити на підприємство;

співпрацювати із зовнішніми партнерами та власними виробництвами щодо інгредієнтів та готових страв.

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

вища спеціалізована освіта в сфері харчування;

впевнений користувач MC Office та 1С;

досвід роботи в мережевих підприємствах із переліком локацій від 5-ти закладів;

досвід з розробки і впровадження продуктів або проектів у напряму продуктів харчування;

орієнтація на результат, уважність до деталей, вміння знаходити вихід із нестандартних ситуацій;

навички презентації продукту;

самоорганізація, стресостійкість, мобільність, бажання розвиватися.

 

Світлана Хомик
ЗАЯВКА НА ВАКАНСІЮ
Поділитись