У новому сезоні «ОККО Агротрейд» профінансує аграріїв на 3 млрд гривень за спрощеними умовами

27.02.2018

Торік компанія «ОККО Агротрейд», що входить до холдингу OKKO Group, отримала  заявок більш як на 1 мільярд гривень під свої форвардні програми з підтримки сільгоспвиробників. У новому аграрному сезоні вона планує наростити ці обсяги втричі – до 3 мільярдів гривень. В тому числі завдяки суттєвому спрощенню умов отримання матеріальних та фінансових ресурсів від «ОККО-Агротрейд».

«Ми суттєво спростили договірну процедуру і скоротили час на розгляд запитів клієнтів. Тепер попереднє рішення про співпрацю може бути ухвалене упродовж 1 дня, остаточне – упродовж  5 днів, - пояснює генеральний директор  «ОККО Агротрейд» Олександр Ніколенко.  – Крім того, якщо торік ми забезпечували наших партнерів лише пальним  і мінеральними добривами, то цього року надаємо і безпосередньо кошти. На перспективу  наша мета – взагалі покривати у рамках форвардної програми всі 100% матеріально фінансових потреб підприємств АПК».

Форвардна програма передбачає, що за отриманий ресурс аграрії розраховуються не одразу, а продукцією майбутнього врожаю. Відповідні домовленості оформляються аграрною розпискою чи договором застави.

Минулого сезону «ОККО Агротрейд» відправила на експорт 500 тисяч тонн продукції, з яких 230 тисяч тонн були отримані за форвардними програмами компанії. Переважно це зернові культури, але водночас компанія співпрацює й з виробниками ріпаку, гречки, гороху тощо.

знайди найближчий до тебе АЗК «ОККО»