ОККО запрошує до діалогу мешканців вул. Ревуцького та Ахматової (м. Київ)

23.08.2019

Керівництво ОККО звертається до мешканців вул. Ревуцького (що мешкають в районі об’єкту - вул. Ревуцького, 8-К, м.Київ) та запрошує на зустріч.

Дата проведення зустрічі: 30 серпня (п'ятниця)

Час: 19:00-20:00

Місце зустрічі: вул. Ревуцького, 8-К (у приміщенні недобудованої АЗК).

Мета зустрічі: обговорення  ситуації, яка склалася навколо АЗК на Ревуцького, 8-К між мешканцями та забудовником земельної ділянки і фактичним власником нерухомості ТОВ «Гуель Парк» та ОККО, як потенційним орендарем об’єкту. Нагадаємо, що на даний момент між компаніями - забудовником і власником земельної ділянки ТОВ «Гуель Парк» та потенційним орендарем ОККО - триває домовленість про зупинку будь-якого виду робіт з реконструкції об'єкта нерухомості під АЗК.

Компанія ОККО завжди відкрита до діалогу з жителями і громадськими організаціями. Ця ситуація – не виняток. Ми ініціюємо  спільну зустріч з жителями мікрорайону, де розташований АЗК, і маємо намір без втручання сторонніх організацій обговорити всі питання, що накопичилися, і знайти спільне рішення.

знайди найближчий до тебе АЗК «ОККО»