Яскрава та соковита Азія в оновленому меню ресторану Meiwei
31.03.2017

Яскрава та соковита Азія в оновленому меню ресторану Meiwei

Коли весняне сонце нагадує про очікуваний сезон відпусток, а фото з минулорічних поїздок так і зваблюють полишити все і поїхати в теплі краї просто зараз… У пошуках нових вражень та кулінарних відкриттів не обов’язково залишати межі столиці, а досить заїхати на Новокостянтинівську, 4а – в столичному ресторані Meiwei мережі смачних заправок ОККО вже можна скуштувати оновлене меню.

Шанувальникам корисної та водночас ситної їжі рекомендуємо спробувати нові страви із категорії «стір-фрай». Ця техніка швидкого обсмажування їжі у сковорідці вок набула безліч прихильників у всьому світі за смак продуктів, збереження корисних властивостей, якість, свіжість та швидкість приготування. Серед новинок – в міру гострий та водночас ніжний карі з морепродуктами у поєднанні з бананом і ананасом, курка теріякі з насиченим солодкуватим смаком, а також гострий зелений карі з куркою із додаванням кокосового молока. Всі ці страви подаються на ароматному паровому рисі. Також серед новинок «стір-фрай» – Као Сой з яловичиною – поєднання соковитої обсмаженої телячої вирізки, яєчної локшини, суміші червоного і жовтого карі та вершкового смаку кокосового молока. А особливим гурманам рекомендуємо спробувати чорні королівські креветки, обсмажені в кисло-солодкому тайському соусі.

Перші страви поповнилися традиційним в’єтнамським супом Фо на основі прозорого телячого бульйону з м’ясом яловичої вирізки, яка готується безпосередньо під час подачі. Також до складу Фо входить рисова локшина, соєві паростки та свіжа м’ята. Подається із лаймом та пікантним соусом на основі міцукана та рисового вина з перцем чилі. Ідеально смакує з паровими булочками бао.

Дім-сам меню оновилося смаженими вонтонами із соковитою куркою, грибами шиітаке та зеленню, що подається із соєво-кунжутним соусом. Ще одна новинка – смажені спрінг-роли із поєднанням соковитої курки та хрумкої локшини фунчози, подається із тай-чилі соусом.

Серед новинок салатів – хрумкий, свіжий та пікантний салат Ям-Тем. В ньому гармонічно поєдналася яскрава гра смаків: свіжість огірка та зелені, кислинка лайму, солодкуватість соусу та пряна гострота імбиру. Ідеально смакує із новинками «стір-фрай».

В меню десертів також з’явилася новинка – кокосовий кейк. Це ніжний вершково-сирний кейк з яскраво вираженим смаком кокосового молока, що подається під солоною карамеллю. Найкраще смакує з синім тайським чаєм або фірмовою 100% арабікою.

Скуштувати всі новинки меню можна як у самому ресторані, що працює в режимі 24/7, так і замовити та забрати з собою, не виходячи з машини, скориставшись зручним і звичним сервісом Drive. Окрім цього більшість страв можна замовити додому чи в офіс через власну безкоштовну службу доставки www.meiwei.com.ua або за телефоном 0 800 301 303. Регіон доставки: Оболонь, Поділ, Виноградар, Пріорка, Куренівка, Сирець, Нивки, Шулявка та Лук‘янівка.

За всіма оновленнями ресторану Meiwei стежте на офіційній сторінці в Facebook.

Поділитись